Hjelp til å bruke påmeldingsskjemaet
  1. Trykk på "Ny registrering"
  2. Velg tidsrom og ønsket kirke for å se ledige tider
  3. Velg ønsket gudstjeneste for dåpen
  4. Trykk på "Gå videre" helt nederst på siden.
  5. Etter å ha logget inn med fødsels- og personnummer, og engangskode fra SMS kan dere legge inn øvrig informasjon og ønsker i skjemaet.
  6. Husk å trykke på "Send" nederst på siden når skjemaet er ferdig utfylt. Da vil dere få opp en bekreftelse på at påmeldingen til dåp er registrert.

Ønskede tidspunkt vil reserveres fortløpende i rekkefølgen de mottas. Dette skjer manuelt etter at vi har mottatt deres registrering. Dersom deres ønskede tid skulle være opptatt vil dere få beskjed om dette. Ønsker dere å redigere en registrering dere tidligere har sendt inn kan dere gjøre dette ved å trykke på "Jeg har en tidligere registrering", og logge inn med fødsels- og personnummer, og mobilnummeret som er registrert.


For å starte utfyllingen trengs et 11-sifret fødselsnummer. Dersom dere ikke har barnets fødselsnummer, kan dere bruke deres eget.
Dere vil motta en kode på sms for å gå videre i prosessen.

Velg kirke og dato der det er ledig plass.

I første omgang er det nok å fylle ut navn på barnet og kontaktinformasjon til dere foreldre. Har dere ennå ikke bestemt navn på barnet, kan dere likevel sende påmeldingen.

Etter at dato for dåpen er bekreftet, kan dere senere gå til "Jeg vil åpne en registrering", og oppdatere innholdet med for eksempel faddere. Bruk samme fødselsnummer og telefonnummer som ved første innlogging.

Dere vil få en henvendelse fra presten for å ha en dåpssamtale uken før dåpen finner sted.